שלום יפעת
נעים להכיר אותך. הנה אני מעלה על הכתב את המרק הכי טעים אם לא הא...
אז הנה המתכון שביקשת
מרק פטריות משודרג אלה' נירה רוסו.
1 בצל גדול חתוך לחתיכות
טגני אותו ב2 כפות שמן ורבע חבילת חמאה (אני הרבה פעמים מותרת על החמאה בגלל הקלוריות , אבל אז מפסידים "טעים").
3-4 שיני שום קצוצים מוספים לבצל אחרי שהזהיב –לא לשרוף יש לו טעם מר.
קחי 3 זנים של פטריות טריות חתכי כ3 כוסות קוביות בנוניות.
להוסיף לבצל. לטגן מעט.
להוסיף מרק פטריות בדרך כלל שקית מוכנה שלמרק פטריות אוסם או 2כפות גדושות.
להוסיף כ8 כוסות מים.(לפי הסיר רק לא להגזים המרק צריך להיות סמיך ועשיר)
להביא לרתיחה.
להוסיף חופן של פטריות מיובשות הן נותנות ארומה משגעת.
אני משתמשת בחברה בשם תקוע. יש פטריות שי טקי ,מאי טאקי ועוד.
להוסיף חצי כוס יין סאקה.
חצי שעה בישול ואז להוסיף קרטון של שמנת מתוקה.(שיש אורחים% גבוהים למשפחה 9% מספיק.)
עוד חצי שעה בישול על אש קטנה לבחוש מדי פעם ולטעום לראות אם לא חסר מלח או פלפל.
בתאבון אפרת
כף לדעת שמישהו קורא וכמובן שאשמח לעזור
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה